Dakbedekkingsdiensten in Spijkenisse

Is uw dak nodig aan vervanging toe? Heeft u last van lekkage? Wij verzorgen het onderhoud, herstel en de vervanging van diverse soorten dakbedekking. Ons bedrijf in Spijkenisse is gespecialiseerd in lood-, zink- en koperwerken. Dit betekent dat wij niet alleen uw dakbedekking verzorgen, maar u daarnaast ook overige diensten aanbieden. Zoals bijvoorbeeld het fabriceren van maatwerk dakgoten of het bekleden van schoorstenen met loden loketten.

Soorten dakbedekking

Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers in Spijkenisse heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. Het overgrote deel van platte daken wordt uitgevoerd met bitumen of kunststof dakbedekking. De levensduur van deze soorten dakbedekking kunnen wij verlengen door een toplaag aan te brengen met bijvoorbeeld grind. Voor hellende daken is de klassieke dakpan het meest geschikt als dakbedekking. Tegenwoordig is duurzaamheid voor veel mensen van groot belang. Daarom leveren wij ook groene daken, ook wel vegetatiedaken genoemd. De voordelen hiervan zijn dat er isolatie is van zowel geluid en warmte, maar deze vorm van dakbedekking zorgt ook voor energiebesparing.

Wilt u weten welke dakbekleding het meest geschikt is voor uw woning in Spijkenisse? Neem gratis en vrijblijvend contact op met uw allround dakdekker in Spijkenisse. Bij ons kunt u goede service tegen een scherpe prijs verwachten.