Daklekkage in Spijkenisse

Ziet u een donkere plek op het plafond? Vaak gaat het om water en is er ergens in uw woning een lekkage. Schakel bij een daklekkage in Spijkenisse snel een dakdekker uit de regio in. Een dakdekker van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers geeft u advies over hoe u schade aan uw woning kunt voorkomen en komt op korte termijn bij u langs.

daklekkage Spijkenisse

Nieuw dakleer leggen

 

Meer informatie over oorzaken van daklekkages en over lekkages in een plat dak of schuin dak vindt u hieronder. Met spoed een dakdekker nodig? Bel ons dan gerust op 070 - 207 50 47.

Daklekkage Spijkenisse: wat te doen?

Gelukkig is de oorzaak van het lek vaak makkelijk op te sporen en kan het dak daarna gerepareerd worden. Op die manier voorkomt u grote vervolgschade. Komt er water uit het plafond? Dan kunt u beter ook uw eigendommen even verplaatsen en eventueel emmers neerzetten. Ook kunt u foto’s maken, indien uw verzekering schade vergoedt. Wij raden het af om zelf uw dak op te gaan, tenzij u hier ervaring mee heeft. Ook al is uw dak niet erg hoog. U kunt zich hierop verkijken en een val van het dak gaat u zeker niet in de koude kleren z

Onze werkwijze bij daklekkage in Spijkenisse

Omdat wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog willen houden werken wij bij een daklekkage Spijkenisse altijd op een heldere wijze. Aan de telefoon wordt het probleem met uw dak al snel duidelijk. Wij stellen u daarna een aantal vragen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er bij uw dak speelt. Vervolgens overleggen wij met u over de vervolgstappen. Meestal plannen wij een afspraak in om uw dak te bekijken en kunnen dan een definitief advies geven over uw dak.

Wij inspecteren uw hele dak, zodat we geen mankementen over het hoofd zien. Dakgoten, schoorsteen, dakbedekking, dakramen, alles komt aan bod. Na een dakinspectie kunnen wij u meer inzicht geven in de kosten van een dakreparatie. Wij geven u ook graag gedetailleerde informatie over de eventuele dakreparatie. Vervolgens leggen wij u een plan voor voor het repareren van de daklekkage. Mocht u instemmen, dan maken we direct een afspraak. Wij kunnen u vaak op korte termijn helpen.

Oorzaken lekkage dak

Een daklekkage wordt vaak veroorzaakt door schade aan uw dak. Gaat het om een losse dakpan, dan is dit zo gefixt. In geval van achterstallig onderhoud moet er misschien iets meer aan uw dak gebeuren. Een dak is natuurlijk onderhevig aan weersomstandigheden, plantengroei en dieren die er hun schuilplaats van maken. Een daklekkage Spijkenisse valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren. Ook voor dakonderhoud en
dakrenovatie kunt u ons inschakelen.

Lekkage plat dak

Water gaat vaak door het dak naar binnen wanneer de waterafvoer niet naar behoren werkt. Dit veroorzaakt de lekkage plat dak. Een plat dak kan niet zonder een goed functionerende waterafvoer. Dit moet snel gerepareerd worden. Hetzelfde geldt voor een kapotte dakbedekking. De reparatie van een plat dak is niet zomaar wat en brengt bovendien risico’s met zich mee. Besteedt het uit aan een dakdekker van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers. Neem gerust contact met ons op 070 - 207 50 47.

Lekkage schuin dak

De oorzaak van een lekkage schuin dak moet gezocht worden bij kapotte of loszittende dakpannen. Ook schade aan de schoorsteen of dakgoten kunnen lekkages veroorzaken. Wij nemen zoveel mogelijk materiaal met ons mee. In sommige gevallen kunnen wij de lekkage dan direct verhelpen. Soms hoeft er alleen een dakpan rechtgelegd te worden. Het kan echter ook zo zijn dat er iets groters vervangen moet worden.

Bel gerust bij daklekkage in Spijkenisse

Uw daklekkage vandaag nog gerepareerd? De dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bij een daklekkage in Spijkenisse kunt u rekenen op onze vertrouwde service. Schakelt u ons in, dan maken wij heldere afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Bel gerust indien u informatie wilt of een afspraak wilt maken. Wij zijn bereikbaar op 070 - 207 50 47.