Dakisolatie in Spijkenisse

Na het plaatsen van dakisolatie zult u tevreden zijn met het resultaat. Waarom? Lees snel verder. Wij hebben alles voordelen van dakisolatie voor u op een rijtje gezet. Direct meer info over dakisolatie in Spijkenisse of een afspraak maken? Als dakdekker in Spijkenisse staat De Zwart Loodgieters & Dakdekkers u graag te woord. Wij vertellen u precies hoe de isolatie van uw dak in zijn werk gaat. Ons telefoonnummer is 070 - 207 50 47. Bel ons gerust of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Dakisolatie: de voordelen

Kostenbesparing is het grootste voordeel van dakisolatie. Afhankelijk van het type dak en de soort isolatie kunt u tussen de €400 en €800 per jaar besparen op je energierekening. Hierbij wordt uitgegaan van een gasprijs van 1 euro/m3 gas. U kunt een goede inschatting van de kostenbesparing voor dakisolatie in Spijkenisse maken door de huidige gasprijs erbij te pakken. Daarnaast zorgt isolatie van uw dak voor:

  • Binnenshuis voelt het geriefelijker.
  • Het is goed voor het klimaat omdat je minder stookt en dus minder CO2 uitstoot.
  • Het verhoogt de waarde van uw woning.

Dakisolatie Spijkenisse: kosten

Wanneer u dakisolatie in Spijkenisse laat plaatsen door een dakspecialist, dan zullen de kosten uitkomen op tussen de €1000 en €4500. Op landelijk niveau of op regionaal niveau zijn er soms subsidies ter beschikking die de kosten nog kunnen drukken. Aan subsidies zijn vaak wel voorwaarden verbonden. Voordat u in aanmerking komt moet u daar dus aan voldoen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Niet alleen dak isolatie buitenzijde, maar ook dak isolatie binnenzijde en zoldervloerisolatie plaatsen wij voor u. Wij plaatsen niet alleen isolatie maar ook dakbedekking en hele nieuwe daken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor dakonderhoud en reparaties. Bij het aanbrengen van dakisolatie in Spijkenisse bent u bij ons verzekerd van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid.

Dakisolatie binnenzijde Spijkenisse

Is uw platte dak toe aan vernieuwing? Dan is dat ook een goed moment om dakisolatie aan de binnenzijde aan te laten brengen. Het is ook mogelijk om dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak toe te voegen. Dit is een makkelijke en snelle manier van dak isoleren. Hoeft u uw zolder niet te verwarmen omdat u die nauwelijks gebruikt, dan is zoldervloerisolatie ook een goede optie.

Dakisolatie buitenzijde Spijkenisse

U kunt ook isolatiemateriaal op uw platte dak laten leggen. Dit is een makkelijke en snelle vorm van dakisolatie, maar levert minder goede isolatie op. Dakisolatie aan de buitenzijde van uw schuine dak is een effectieve manier om uw dak te isoleren. De dakpannen gaan eraf, het isolatiemateriaal erop en de dakpannen er weer overheen. Dakisolatie kan ook in de vorm van isolatiemateriaal dat onder de dakbedekking wordt gespoten. Hiervoor zijn verschillende soorten isolatiematerialen beschikbaar. Dit isoleert echter wel minder goed.

Dakisolatie Spijkenisse door De Zwart Loodgieters & Dakdekkers laten uitvoeren

Wij zorgen ervoor dat er altijd een dakdekker beschikbaar is om u snel van dienst te zijn. Wilt u meer weten oven dak isoleren of even om de tafel zitten? Wij zijn telefonisch altijd bereikbaar op 070 - 207 50 47. Ook wanneer u ons bericht via ons contactformulier reageren wij snel.